Gevleugelde Sportcoupe


Thema - 7

Met de Ugears Winged Sports Coupé kun je de droom dromen zonder de bank te verslaan. Deze sierlijke coupé op schaal 1:24, de derde auto in de Dual Motors-collectie, heeft 2 werkingsmodi: wind de auto op met de ratelsleutel onder het afneembare chassis, of trek de auto terug langs een vlakke ondergrond en laat los.

Vleugeldeuren zijn blikvangers, ze zijn spektakel, ze zijn gratie en stijl voor auto's, de natuur veranderd in staal. Gull-wings, voor het eerst geïntroduceerd in de jaren 1950, zijn scharnierend aan de daklijn en gaan naar boven open, waardoor een grotere opening ontstaat dan traditionele deuren voor gemakkelijk in- en uitstappen.

Een voorbeeld is, Mercedes staat bekend om zijn stijlvolle en luxe auto's, dus het is geen verrassing dat ze ook gevleugelde sportcoupés in hun assortiment hebben. Een bekend model is de Mercedes-AMG GT, een sportcoupé met een krachtige motor en een opvallend design. Deze auto heeft vaak ook een imposante motorkap die open kan, wat het een heel indrukwekkende verschijning maakt.


Gevleugelde sportcoupe
Montage tijd 10 uur
Model maat 24,1 x 11,6 x 10,5cm
Aantal onderdelen 262
Prijs € 35,00
Materiaal Composiet hout
Aandrijving Veer
Schaal 1 : 24