Grammofoon


Deze platenspeler van Robotime ROKR is geïnspireerd op een klassieke grammofoon, uitgevonden door Thomas Edison.

Retro-design vintage platenspeler, het is niet alleen een houten bouwpakket maar ook een grammofoon die echt platen kan afspelen. Deze grammofoon kan na opwinding zonder batterij worden afgespeeld.

 

Het volume kan je handmatig regelen via de knop op de platenspeler. Ook is er een micro-USB-poort ingebouwd, welke kan worden aangesloten op een externe voeding om de intensiteit van de handslinger te verminderen.

Deze antieke platenspeler, met de hand gemaakt en prachtige melodieën afspeelt, neemt je mee terug naar de 19e eeuw. Beste Home Office Club Bar Decor-ornamenten en indrukwekkende geschenken voor alle leeftijden.

De geschiedenis van de grammofoon. De grammofoon, uitgevonden door de Amerikaan Thomas Edison in 1877, wordt over het algemeen in de 19e eeuw als een wonder beschouwd. Het is een apparaat dat geluid opneemt en weergeeft door middel van analoge signalen. In de jaren 40 was de grammofoon de belangrijkste muziekspeler. Na de jaren zestig betraden mensen geleidelijk het digitale tijdperk en de grammofoon vervaagde geleidelijk uit het zicht van de mensen. De geluiden die zijn opgenomen in het tijdperk van analoge signalen worden echter nog steeds afgespeeld via de grammofoon platenspeler. Wat niet bekend is, is dat de meeste klassieke grammofoon platenspelers handmatig bediend moeten worden. Om de klassiekers nieuw leven in te blazen, hebben we deze klassieke platenspeler op deze manier ontworpen. Door de interne complexe versnellingsstructuur kan er zonder batterij worden gespeeld, waardoor mensen de unieke ervaring van persoonlijk spelen voelen.

Prijs +/- € 80,00

Gereed: 11 april 2021


(alle foto's zijn met toestemming geplaatst.)