Fire Ladder / Brandweerwagen


Bij deze 3D houten puzzel, is de opbouw te zien vanaf het begin van de assemblee instructie tot het voltooide bouwwerk.

De werkplek.

Ik maak gebruik van mijn oude Apple iMac.

Op de website van Ugears staat de handleiding in Pdf. en instructie video.

De Brandweertruck is een zelf voortstuwend houten model uit de nieuwe UGEARS Trucks collectie. Intelligent ontwerp met een slimme constructie aan de binnenkant.
De UGears Brandweertruck heeft realistische functies en heeft een draaiende basis en een uitschuifbare ladder die in een handomdraai tot een kraan met haak omgetoverd kan worden voor een reddings-/ bergingsmissie.

De UGEARS Brandweertruck heeft een uitschuifbare driedelige brandladder op een draaibare platvorm. Uitgevouwen is deze maar liefst 70cm lang! De Brandladder heeft verschillende bedieningselementen. Druk op de schakelaar en laat de ladder rijzen. Draai de platvorm naar links of naar rechts.  Alle drie delen van de ladder strekken zich uit naar voren.

Er is zelfs een kleine ladder om brandweerlieden binnen een paar seconden op de Truck te laten klimmen. Net als op een echte brandweerwagen kan deze op de achterkant gemonteerd worden.

Gebaseerd op de UGears UGM-11 Truck, heeft het brandweerauto een viercilinder- elastiekjesmotor en kan vooruit en achteruit rijden met behulp van twee versnellingen, “drive” en “reverse”.

Start de motor in rustmodus (“idle”) en kijk toe hoe de vier cilinders onder de motorkap hun werk doen.

 

Kenmerken
- Schaal: 1:24
- 12 platen met 537 onderdelen

- afmeting model: 34,5 x 12,5 x 20 cm (lxbxh)

-Introductie jaar 2007

- Prijs +/- € 100,00


Klik op een foto voor meer details


Hier nog een paar foto's van tijdens de bouw.

Serie compleet. Tanker - Truck UGM -11 - Fire Ladder (brandweerwagen)                                            Gereed 22 april 2021


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.
Rating: 0 sterren
0 stemmen