Specials 3D Wooden Models


De naam van mijn website PSP De Kei is gerelateerd aan de stad waar ik woon. Deze stad waar ik woon, word ook wel in de volksmond, de Keistad genoemd.

PSP staat voor het fotoprogramma Corel Paint Shop Pro, dit is naast het maken van de 3d modellen van zowel Ugears, Wood trick, enz, een hobby van mij.

 

Deze website is gemaakt om de hobby' s die ik beoefen te delen met het World Wide Web.

De website zal regelmatig worden geüpdatet, voor 3d modellen.


Het maken van 3D modellen zie ik als het leggen van een puzzel. Het zijn bouwpakketten zelf te monteren, met aandrijving via elastieken en of metalen veer, zonder lijn of gereedschap. Naar eigen idee ben ik de modellen gaan schilderen en heb ze voorzien van verlichting.

De modellen worden aangeleerd in een doos, met een duidelijk beschrijving, in de vorm van houten platen, waaruit je de onderdelen kunt drukken.


Elk model is niet alleen een constructie maar een weerspiegeling van de ideeën die gevormd zijn tijdens zijn ontwikkeling. Wanneer je het stuk voor stuk in elkaar zet, onthul je de essentie van dit idee. Je herbeleeft het ontstaan van het idee. Er is iets eeuwig fascinerends in het samenspel van tandwielen. Interessant mechanisch ontwerp zorgt altijd voor verbazing over hoe het werkt. Bij het ontwerpen van elk model hoopten wij dat het niet alleen een stuk speelgoed zou worden maar een stuk design voor in je thuis. Onze missie - onvergetelijke momenten creëren. Met teamwork zijn onze modellen een plezier voor alle leeftijden. 


Hun mechanische modelbouw laat je elk tandwiel aanraken en je voelt een energie die voor de afwisseling niet uit een stroomdraad komt. Het werk met mechanica brengt vergeten kennis en handigheid terug. Het is bijna alsof je een hap neemt uit je lievelingskoek van je kinderjaren - je zal de opwinding herkennen wanneer het model, gebouwd met je eigen handen, begint te bewegen.


Leveranciers van 3D-Modellen.