Brandweer Truck met ladder

De Brandweertruck is een zelf voortstuwend houten model uit de nieuwe UGEARS Trucks collectie. Intelligent ontwerp met een slimme constructie aan de binnenkant.
De UGears Brandweertruck heeft realistische functies en heeft een draaiende basis en een uitschuifbare ladder die in een handomdraai tot een kraan met haak omgetoverd kan worden voor een reddings-/ bergingsmissie.

De UGEARS Brandweertruck heeft een uitschuifbare driedelige brandladder op een draaibare platvorm. Uitgevouwen is deze maar liefst 70cm lang! De Brandladder heeft verschillende bedieningselementen. Druk op de schakelaar en laat de ladder rijzen. Draai de platvorm naar links of naar rechts. Alle drie delen van de ladder strekken zich uit naar voren. Er is zelfs een kleine ladder om brandweerlieden binnen een paar seconden op de Truck te laten klimmen. 

Gebaseerd op de UGears UGM-11 Truck, heeft het brandweerauto een viercilinder- elastiekjesmotor en kan vooruit en achteruit rijden met behulp van twee versnellingen, “drive” en “reverse”. Start de motor in rustmodus (“idle”) en kijk toe hoe de vier cylinders onder de motorkap hun werk doen.

Kenmerken
- Schaal: 1:24
- 12 platen met 537 onderdelen
- Prijs +/- € 100,00


Het project in elkaar zetten, mooi om te maken

De Brandweer Truck gereed.Fire Truck handleiding
PDF – 39,6 MB 53 downloads